Min favorittmat på Wimpy

Wimpy har ikke en spesiell signaturrett, men jeg har min favoritt som jeg vil anbefale at dere smaker! Denne er på tilbud til alle dere som følger oss på sosiale medier! 

Når jeg er på restaurant spør jeg bestandig hva de anbefaler. Noen plasser kommer det an på hvem du spør, andre plasser har de sine egne signaturretter. På Wimpy har vi ikke en spesiell signaturrett, men vår spesialitet er selvfølgelig hamburgere. Vi har mange forskjellige burgere å velge mellom, men vi har også en del sunnere alternativer som salater og grove bagetter.

Når våre gjester spør hva jeg liker å spise er svaret mitt bagett med kylling. Det er min personlige favorittmat på Wimpy. Det er både sunt og veeeeldig godt! Vi har fått mye skryt av denne. De som har smakt den, kommer som oftest tilbake igjen og bestiller den samme.Menyskjermer_LAGVIS_3mars
Bagettene er grove og kyllingen til bagetten friteres. Oljen vi bruker er en rapsolje som bare har 5% mettet fett. Det er den beste og sunneste oljen vi kan bruke som frityrolje. Noen snur og vegrer seg for at kyllingen er fritert, men det er det ingen grunn til.

Rabatt til våre følgere i hele august
Jeg anbefaler at dere prøver denne bagetten og har derfor ordnet en rabatt til alle dere som følger oss på sosiale medier. Kom innom oss på Wimpy og si at dere følger oss på sosiale medier, så får dere bagetten til bare 69,- (Ordinær pris kr 89,-). Dette tilbudet gjelder i hele august!

Håper dere fortsetter å følge denne bloggen Shopping Mo i Rana og Facebook-siden til Byporten Mo i Rana, så kommer vi helt sikkert med flere tilbud til dere!facebook-byporten

Det er ikke så lenge siden vi lagde en egen Facebook-side til Wimpy Byporten også!

Jeg vil gjerne høre hva dere synes om kylling-bagetten! Sees vi i lunsjen?Solveig+-sign_web

468 ad

Submit a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>